Regresná analýza faktorov vplývajúcich na objem investícií v krajinách V4 - Buleca, Ján
Problematika vzťahu investícií a vybraných makroekonomických faktorov. Zhodnotenie vývoja investícií domácností v krajinách V4 v období rokov 2005-2014 a posúdenie vplyvu vybraných makroekonomických faktorov pomocou viacrozmernej regresnej analýzy.