Význam ľudských zdrojov v manažérstve kvality vo verejnej správe - Čapošová, Eva
Teoretické a praktické prístupy k problematike ľudských zdrojov v systémoch manažérstva kvality a ich uplatnenie v organizáciách verejnej správy.