Úloha a význam klastrov v priemyselnej politike Európskej únie - Kordoš, Marcel
Charakteristika priemyselnej politiky EÚ a jej ďalší vývoj. Miesto inovácií v priemyselnej politike EÚ. Klastrové aktivity v EÚ. Spolupôsobenie inovačnej a klastrovej politiky EÚ.