Bezpečnosť žiaka pri praktickom vyučovaní a praktickej príprave na povolanie - Kordošová, Miroslava
Bezpečnostné predpisy a pokyny vedenia učiteľov pri praktickom vyučovaní, výchovou a vzdelávaním v oblasti BOZP primerane veku a zručnostiam žiakov a študentov.