<The> New financial regulation and the prevention of use of regulatory arbitrage - Jamborová, Erika Mária
Úloha regulačnej arbitráže v aktuálnej finančnej a ekonomickej kríze. Regulačná arbitráž ako príčina finančnej krízy. Reformy v regulácii finančných trhov USA a EÚ a dohľad nad finančnými trhmi.