Vplyv stupňa homogenity študijnej skupiny na efektivitu skupinovej práce vo výučbe jazykov - Danišová, Soňa, 1981-
Rozdielna úroveň vzdelania, ktorá pramení z typu strednej školy, ktorú študenti ukončili, nevyhnutne pôsobí na proces vyučovania rušivo, či demotivačne. Príspevok sa zaoberá problematickou situáciou, ktorá nastáva pri takejto zostave študentov pri vyučovaní cudzích jazykov na FAJ EUBA v Bratislave a ponúka možnosti riešenia tohoto problému.