Macro-regional Strategies of the European Union through the Prism of Multidisciplinary Geo-heterogeneity - Čiderová, Denisa, 1977-
Geo-sila a geo-stratégia v zmysle geo-heterogenity. Makroregionálne stratégie EÚ: Stratégia EUSBSR (región Baltického mora), EUSDR (Dunajský región), EUSAIR (Jadranský a Iónsky región) a EUSALP (Alpínsky región). Rada EÚ a rotujúce predsedníctvo členských štátov.