European Union Enlargement to the Western Balkans Applied to the Acapulco Typology of Agenda-setting: Focus on Albania, Bosnia and Herzegovina and Kosovo (under UNSCR 1244/1999) Revisited - Čiderová, Denisa, 1977-
Stabilizačná a asociačná dohoda EÚ a krajín Balkánu. Charakteristika kritérií nutných v procese integrácie a ich porovnanie v čase. politické kritéria, kvalita bilaterálnych vzťahov, regionálna kooperácia, ekonomické kritériá, aproximácia európskych zákonov a štandardov, regionálna kooperácia.