Teórie a metódy rozvoja kritického a tvorivého myslenia v školskej edukácii - Manniová, Jolana
Realizácia praktických inovácií tradičného učenia a vyučovania na školách. Rozvíjanie kognitívnych zručností a procesov pomocou tvorivého myslenia, ktoré vytvára originálne produkty novým spôsobom.