Využitie alternatívnych palív s cieľom znižovania emisií v doprave - Babej, Andrej
Spôsoby, ako je možné znížiť emisie škodlivých látok z dopravy. Možnosti dopravy na dlhšie vzdialenosti. Alternatívne palivá a vozidlá s nízkymi a nulovými emisiami.