Mravčí algorytmus ako nástroj efektívnosti elektromobility - Brezina, Ivan, ml
Využívanie nových technológií, ktoré pomáhajú znižovať dopady na životné prostredie. Zvýšenie efektívnosti použitia elektromobilov. Prostriedky matematického programovania, poskytujúce dobré riešenie pri úspore energie, ktoré je s elektromobilitou spojené.