Kompozícia virtuálneho cestovného ruchu v ponuke cestovných kancelárií - Benešová, Dana, 1958-
Virtuálny cestovný ruch - pojem. Využitie virtuálnych prehliadok/ 3D panorám a ich vplyv na rozhodovanie sa klientov pri výbere dovolenky (zájazdu). Výsledky dotazníka.