Analýza vplyvu pohybu pracovných síl na import Moldavskej republiky - Braga, Denys
Prílev remitencií do Moldavskej republiky a štruktúra podľa jednotlivých valút (1999-2014). Vplyv odtoku pracovných síl na zdrojovú krajinu. Komparatívna analýza obchodnej bilancie a remitencií. Korelačná matica jednotlivých tovarových skupín s prílevom remitencií. Dôležitá rola remitencií v moldavskej ekonomike a v sociálnom živote.