Pád cyperského raja - od cypersko-tureckého konfliktu až po cyperskú bankovú krízu - Danišová, Soňa, 1981-
Cyprus pred a po turecko-cyperskom konflikte. Cyprus ako daňový raj a vstupná brána do strednej i východnej Európy pre investorov. Cyperská kríza 2013 a jej celoeurópske konzekvencie.