Podstata a príčiny ekonomickej zaostalosti afrického kontinentu - Dráb, Ján
Analýza dôvodov zaostalosti afrického kontinentu. Vysvetlenie, prečo je kontinent ako celok vnímaný ako zaostalý región, ktorému nie je pomoci. Pozitívny príklad Botswany - pozitívny hospodársky rast dá dosiahnuť aj v zaostalých štátoch Afriky.