Produkčná (ne)homogenita regiónov Slovenska - Ostrihoň, Filip
Teoretické východiská Cobb-Douglasovej produkčnej funkcie. Opis matematických úprav produkčnej funkcie. Analýza homogenity produkčnej technológie regiónov.