Vplyv Abenomiky na ekonomiku Japonska - Dráb, Ján
Analýza Abenomiky, teda jednotlivých politík japonského premiéra Shinza Abeho a Bank of Japan, ktorými sa snaží vymaniť Japonsko z pasce likvidity a obnoviť jeho konkurencieschopnosť, a ich vplyvu na japonskú ekonomiku. Posúdenie alternatívnych riešení, ktoré sú v súčasnosti diskutované medzi odborníkmi a mohli by byť súčasťou japonskej hospodárskej politiky.