K vymedzeniu sociálneho a kultúrneho kapitálu v kontexte migrácie - Galanská, Nina
Charakteristika kultúrneho kapitálu. Porovnanie prístupov dvoch vybraných autorov. Tvorba kultúrneho kapitálu v kontexte migrácie. Migračný kultúrny kapitál. Kultúrny, sociálny kapitál a inštitucionálny rámec integrácie. Typológia migrantov.