Čínske investície v Botswane - Grančay, Nóra
Nárast čínskych investícií v Botswane. Vývoj čínskych investícií v Botswane. Odvetvia, do ktorých sa koncentrujú čínske investície. Čínske PZI a komparácia vybraných indikátorov ľudského rozvoja v Botswane.