Pharmaceutical distribution logistics and parallel trade - Furdová, Lucia, 1984-
Farmaceutické distribučné reťazce. Regulácia a jej dopad na zásobovateľské reťazce na európskom trhu. Distribučná logistika vo farmácii. Dôvody pre kooperáciu s tromi a viac logistickými partnermi. Prekážky v efektívnej distribúcii farmaceutických produktov. Paralelný obchod vo farmácii.