Ruské potravinové embargo a jeho vplyv na medzinárodné spoločenstvo - Harvánek, Lukáš
Embargo - pojem. Dopad embarga na medzinárodné spoločenstvo. Top 10 potravín exportu EÚ do Ruska z EÚ. Závislosť Ruska na dovoze niektorých produktov podliehajúcim embargu. Vývoj indexu spotrebiteľských cien v Rusku. Primárny a sekundárny dopad embarga na medzinárodné spoločenstvo. Dopad embarga na Slovenskú republiku, export slovenských potravín do Ruska v roku 2013.