Teoretické vymedzenie pojmu verejná diplomacia - Zvončeková, Janka
Teoretické rozpracovanie pojmu verejná diplomacia. Charakteristika verejnej diplomacie podľa vybraných autorov. Nová verejná diplomacia. PR a verejná diplomacia.