Obchodovanie s emisnými povoleniami v EÚ - aktuálna situácia a vývoj po roku 2012 - Mojžišová, Lucia
Fázy obchodovania s emisnými povoleniami v Európskej únii /EU ETS/. V súčasnosti prebiehajúca tretia fáza fungovania EU ETS. Kríza fungovania schémy obchodovania s emisiami. Prípad Poľska ako lídra blokačnej skupiny v rámci reforiem EU ETS. Teoretické argumenty dokazujúce existujúce skutočnosti v rámci EU ETS. Budúcnosť EU ETS.