Ekonomická dimenze zahraniční rozvojové spolupráce České republiky-případová studie Srbsko - Kloboučníková, Kristýna
Formy zapojenia súkromného sektoru do projektu zahraničnej rozvojovej spolupráce v ČR. Česká rozvojová spolupráca vo vzťahu k Srbskej republike. Program Aid for Trade realizovaný Hospodárskou komorou ČR v Srbsku. Projekty zahraničnej rozvojovej spolupráce realizované českými firmami v Srbsku.