Environmentální či ekologická ekonomie a ekonomie zdrojů: terminologická rozvolněnost v českém výzkumu - Slavíková, Lenka
Zmapovanie terminológie kľúčových myšlienkových smerov v oblasti ekonómie životného prostredia.