Nové trendy a možnosti využitia marketingovej komunikácie v automobilovom priemysle - Hasprová, Mária, 1970-
Charakteristika prémiových automobilových značiek a segmentov. Segmentácia trhu prémiových značiek automobilového priemyslu. Sociálne siete značiek Audi, BMW a Mercedes-Benz na Slovensku. Vekové zloženie používateľov siete Facebook. Aktivita značiek na sieti Twitter. Google+. Porovnanie aktivity prémiových značiek na sociálnej sieti Google+. Počet zobrazení videí prostredníctvom služby youtube.com pridaných oficiálnymi profilmi zástupcov jednotlivých značiek na Slovensku.