Subjekty verejnej správy a verejné prostriedky - Konečná Veverková, Ingrid
Vymedzenie základných pojmov podľa základného finančného zákona verejnej správy (zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov).