Obchodné príležitosti Slovenskej republiky a Bosny a Hercegoviny - Honaizer Svobodová, Valéria
Analýza obchodného potenciálu a perspektívy obchodnej spoločnosti ACAIMANIA Europe s.r.o. pre vstup na exportný trh Bosny a Hercegoviny. Analýza podmienok na trhu Bosny a Hercegoviny, ako aj cenová kalkulácia exportu poskytla potenciál úspechu spoločnosti na tomto trhu.