Obchodné príležitosti Slovenskej republiky a Mongolska - Honaizer Svobodová, Valéria
Príspevok zisťuje, za akých podmienok je možné realizovať spoluprácu v oblasti importu vybraného tovaru z Mongolska. Práca zároveň poukazuje na možnosti rozšírenia ekonomických vzťahov Slovenskej republiky a Mongolskej republiky. Segmentácia cieľového trhu a výber odberateľov. Kalkulácia obchodného prípadu a riadenie rizík.