Fínske voľby 2015, nástup euroskeptikov vo Fínsku - Chuguryan, Simona, 1977-
Politicko-historický vývoj Fínska. Parlamentné voľby v období hospodárskej krízy v krajine. Výsledky parlamentných volieb. V popredí politické subjekty, ktoré sú v postoji k Európskej únii skeptickejšie ako predchádzajúca vládna koalícia.