Prieskum vnímania identity vybranej značky - Kopaničová, Janka, 1979-
Príspevok prostredníctvom novovytvorenej metodiky testovania Brand Personality odhaľuje imidž značky TESCO u seniorov a porovnáva výsledky z testovania inovovanej vizualizovanej metodiky s výsledkami, pri ktorých bola použitá klasická verbálna metóda Brand Personality. Realizácia výskumu vnímania značky TESCA metódou dopytovania.