Ekonomická diplomacia Slovenskej republiky v roku 2014 - Ivanová, Eva
Determinanty ekonomickej diplomacie Slovenskej republiky. Zameranie ekonomickej diplomacie Slovenskej republiky v roku 2014. Štyri nosné piliere, na ktorých je zahraničná a európska politika Slovenskej republiky postavená. Vyhodnotenie ekonomickej diplomacie Slovenskej republiky za rok 2014. Výzvy pre slovenskú ekonomickú diplomaciu do budúcna.