Regionálne a tradičné produkty Hornonitrianskeho regiónu ako súčasť produktu cestovného ruchu - Krnáčová, Paulína, 1983-
Regionálny a tradičný produkt - vysvetlenie pojmov. Hornonitriansky región ako región cestovného ruchu. SWOT analýza cestovného ruchu v Hornonitrianskom regióne. Regionálne produkty v Hornonitrianskom regióne. Regionálne produkty z pohľadu spotrebiteľov a návštevníkov Hornonitrianskeho regiónu. Nedostatočné povedomie a informovanosť spotrebiteľov o regionálnych produktoch, nielen v Hornonitrianskom regióne.