Regionálna karta – nástroj lojality v cestovnom ruchu - Kubičková, Viera, 1970-
Príspevok na konkrétnom prípade vysvetľuje opodstatnenosť implementácie nástroja podpory klientskej lojality v cestovnom ruchu – regionálnej zľavovej karty. Východiskom je komparácia vybraných výkonov cestovného ruchu v regióne Liptov, ktorý disponuje relevantným nástrojom a v regióne Piešťany bez implementovanej karty zliav. Práca je doplnená výsledkami primárneho prieskumu, ktorý hodnotí záujem turistov o využitie regionálnej karty zliav v meste Piešťany.