Vybrané aspekty sociálnych problémov ČĽR plynúcich zo systému čínskeho školstva - Kuchyňková, Michaela
Charakter čínskeho školského systému. Hukou ako determinant kvality vzdelania. Interné migračné toky v Číne. Vybrané indikátory piatich provincií s najväčším prílevom interných migrantov a piatich provincií s najväčším migračným odlevom. Sociálna nerovnosť ako hrozba pre vnútornú stabilitu. Západný versus čínsky pohľad.