Zmeny v procese tvorby a využívania informáciíí finančného výkazníctva - Džupinka, Miroslav
V procesoch komunikácie, rozhodovania a manažérskeho riadenia podniku dochádza k zmenám, ktoré sú vyvolané zmenami foriem a dostupnosti informácií, ale aj v schopnosti ich zvládnutia, selekcie, interpretácie a vlastného využitia v komunikácii ekonomického manažmentu. Reakcia na súčasné zmeny v informačnom krytí činnosti ekonomického manažmentu firiem, špecificky na zmeny pri tvorbe a používaní účtovných informácií finančného výkazníctva.