Súčasné predpoklady inovačnej aktivity podnikov v SR - Kubičková, Viera, 1970-
Východiskové fakty o inovačnom zázemí slovenskej ekonomiky ako predpokladu dosiahnutia požadovanej úrovne inovačnej aktivity podnikov v SR podporujúcej konkurencieschopnosť a udržateľný rozvoj ekonomiky SR.