Politika kvality EÚ a jej implementácia v podmienkach Slovenskej republiky - Lacková, Alica
Politika kvality Európskej únie. Registrácia poľnohospodárskych výrobkov a potravín. Systém DOOR - registračný systém produktov a výrobcov v Bruseli. Zoznam chránených slovenských potravinárskych výrobkov. Program kvality Slovenskej republiky na roky 2013 – 2016. Značka kvality SK.