Konzekvencie ekonomického vývoja na pracovné trhy Európskej únie - Rievajová, Eva
Identifikácia potenciálu ekonomického rastu vo väzbe na rast zamestnanosti, ktorý je hlavnou prioritou stratégie Európa 2020.