Životnosť výrobkov - politikum alebo vec spotrebiteľa? - Krempová, Ľubica
Životný cyklus výrobkov a pohľad na aktuálne problémy týkajúce sa životnosti produktov. Čo všetko vplýva na životnosť výrobkov a prečo sa životnosť produktov za posledných päťdesiat rokov znížila, a to aj napriek tomu, že sú po technickej stránke oveľa sofistikovanejšie.