Media relations - Lipianska, Júlia
Vysvetlenie základných pojmových kategórií v oblasti public relations s akcentom na ich časť, a to media relations. Potrebné informácie boli získané z krnižných a odborných časopiseckých zdrojov, a internetových zdrojov. Etický kódex novinára. Etický kódex Asociácie public relations Slovenskej republiky.