Overenie gravitačného modelu na príklade zahraničného obchodu Ukrajiny - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Základný vzorec gravitačného modelu. Overenie hlavných predpokladov gravitačného modelu a jeho patričných koeficientov, pričom sa analyzujú údaje o objeme obchodu Ukrajiny s jej partnermi v roku 2013.