Kvalita ľudského kapitálu v Slovenskej republike - Soósová, Veronika
Hodnotenie kvality ľudského kapitálu Slovenskej republiky na základe vzdelanostnej úrovne v porovnaní s krajinami EÚ. Ľudský kapitál je dôležitým determinantom úspechu nielen pre podnikateľskú jednotku, ale tiež vplýva na výkonnosť ekonomiky krajiny. Analýza vzťahu ľudského kapitálu a výkonnosti ekonomiky prostredníctvom ukazovateľa HDP a vzdelania.