K riadeniu úverového rizika vo vybranej komerčnej banke - Haliaková, Lucia
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Riadenie úverového rizika v Tatra banke pomocou hodnotenia bonity klienta. V prípade retailových klientov sa na vyhodnotenie rizika klienta používa skóringový model a finančná analýza.