Postupnosť vzájomne prepojených národných účtov, systém input-output tabuliek a systém agregátov - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Základná charakteristika systému input-output tabuliek a systému agregátov. Postupnosť vzájomne prepojených národných účtov.