Odsúhlasenie použitia metódy transferového oceňovania správcom dane - Seneši, Norbert
Možnosť požiadať správcu dane o odsúhlasenie použitia metódy transferového oceňovania. Poplatok za vydanie rozhodnutia o odsúhlasení použitia metódy transferového oceňovania. Vydanie rozhodnutia o odsúhlasení použitia metódy transferového oceňovania. Zrušenie rozhodnutia o odsúhlasení použitia metódy transferového oceňovania.