<The> Side effects of China´s 2009 fiscal stimulus - Dolgošová, Alexandra
Krátkodobé benefity fiškálnych stimulov pre PZI, export, zamestnanosť, investície, podnikateľskú a spotrebiteľskú dôveru a celkový rast hospodárstva. Dlhodobé náklady v podobe navýšenia verejného dlhu samospráv. Migračná politika v Číne - urbanizmus - predpoklad zvýšenia výkonnosti hospodárstva. Aktuálne politické riešenie: výmena dlhov samospráv s vysokým úrokom za nízkonákladové dlhopisy.