Obsah dokumentácie o používanej metóde transferového oceňovania - Seneši, Norbert
Dokumentácia o používanej metóde transferového oceňovania. Rozsah dokumentácie o používanej metóde transferového oceňovania v závislosti od typu daňovníka. Základná dokumentácia o používanej metóde transferového oceňovania. Úplná dokumentácia o používanej metóde transferového oceňovania.