Dokumentácia o transferovom oceňovaní - Seneši, Norbert
Povinnosť závislých osôb viesť dokumentáciu o transferovom oceňovaní. Nové usmernenie Ministerstva financií SR o obsahu dokumentácie o používanej metóde transferového oceňovania. Základná dokumentácia a úplná dokumentácia pozostáva z dvoch zložiek: všeobecnej dokumentácie a špecifickej dokumentácie. Predloženie dokumentácie o používanej metóde transferového oceňovania správcovi dane alebo Finančnému riaditeľstvu SR. Doba uchovávania dokumentácie o používanej metóde transferového oceňovania.