Etika a profesionálna kultúra bánk stále nie sú uspokojivé bývalý šéf ECB dvíha na kolegov z brandže varovný prst - Trichet, Jean-Claude
Etika a dôvera v bankovníctve, jej budovanie, hodnoty a konanie bánk.